
עץ הכסף בקרמיקה קוטר עציץ 8 ס"מ 1 על 1
מכירים את עץ הכסף בקרמיקה קוטר עציץ 8 ס"מ
עץ הכסף בצורת עץ קטן בכלי קרמיקה; התמונה מציגה עלים קטנים ובשרניים של פורטולקריה, לא פכירה קלועה. לפי שם המוצר, קוטר עציץ 8 ס״מ. זו מידת הכלי, לא גובה העלווה.
איפה מציבים את הצמח?
פורטולקריה אוהבת מקום בהיר מאוד. אם עוברים לשמש ישירה, מגבירים חשיפה בהדרגה כדי לצמצם צריבה. בדקו אחרי ההצבה אם העלים נראים תקינים ושנו מיקום בהדרגה אם נדרש.
מתי משקים?
בדקו את המצע לעומק והשקו רק אחרי שהתייבש היטב. השקו ונקזו; בחורף תדירות ההשקיה עשויה לרדת. בעונה קרירה המצע יכול להתייבש לאט יותר, לכן בודקים אותו לפני כל השקיה.
מצע וניקוז
מצע סוקולנטים מנוקז מאוד. אם כלי הקרמיקה חסר חור ניקוז, הוציאו את עציץ הגידול להשקיה ואל תשאירו מים עומדים.
מידת העציץ ומה מקבלים
לפי שם המוצר, קוטר עציץ 8 ס״מ. זו מידת הכלי, לא גובה העלווה. גובה, רוחב וצורת הצימוח משתנים בין צמחים חיים.
מה רואים בתמונה?
גזע קטן עם ענפים ועלים בשרניים מעוגלים. צבע הקרמיקה והמראה עשויים להשתנות בין יחידות.
טיפ HOYA
בדקו אם כלי הקרמיקה מנוקז לפני השקיה; בעציץ קטן קל להשאיר מים בתחתית.
שאלות נפוצות על עץ הכסף בקרמיקה קוטר עציץ 8 ס"מ
כמה תשובות שיעזרו להתחיל נכון.
איזה אור מתאים לצמח?
פורטולקריה אוהבת מקום בהיר מאוד. אם עוברים לשמש ישירה, מגבירים חשיפה בהדרגה כדי לצמצם צריבה.
האם משקים ביום קבוע?
לא. בדקו את המצע לעומק והשקו רק אחרי שהתייבש היטב. השקו ונקזו; בחורף תדירות ההשקיה עשויה לרדת.
מה מציינת המידה בעמוד המוצר?
לפי שם המוצר, קוטר עציץ 8 ס״מ. זו מידת הכלי, לא גובה העלווה.
מה מיוחד במראה של עץ הכסף בקרמיקה קוטר עציץ 8 ס"מ?
עץ הכסף בצורת עץ קטן בכלי קרמיקה; התמונה מציגה עלים קטנים ובשרניים של פורטולקריה, לא פכירה קלועה. גזע קטן עם ענפים ועלים בשרניים מעוגלים. צבע הקרמיקה והמראה עשויים להשתנות בין יחידות.
למוצר באתר HOYA: עץ הכסף בקרמיקה קוטר עציץ 8 ס"מ.



